Over Ons

Luxe wagenpark, topchauffeurs en een kwaliteitskeurmerk

Een luxe wagenpark, topchauffeurs en een kwaliteitskeurmerk; Wij doen er alles aan om de start van je vakantie zo ontspannen mogelijk te laten verlopen! Wij weten wat de klant nodig heeft en doen niet alleen wat je vraagt, maar precies dát wat jouw reis net even comfortabeler maakt dan bij andere aanbieders.

Vlieg je vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam-The Hague Airport, wij staan voor je klaar. Midden Nederland is onze thuisbasis. Vanuit ons hoofdkantoor vervoeren wij reizigers door heel Nederland, naar elke bekende luchthaven.

 

Meer dan 25 jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring staat ons team voor je klaar! Jij reist met VakantieTaxi altijd in stijl, maar dan voor het voordelige VakantieTaxi-tarief. Onze chauffeurs zijn allemaal gescreend, in het bezit van een VOG en hebben veel ervaring in de taxibranche. Ze zijn goed opgeleid en worden ieder jaar bijgeschoold.

Wij zijn gecertificeerd! Kiwa verzorgt jaarlijks de audit voor het TX-Keur, het kwaliteitskeurmerk voor de taxibrache.

We laten niets aan het toeval over

Ruim op tijd komt één van onze collega’s je thuis met de taxi ophalen. Wij dragen jouw bagage en brengen je tot aan de vertrekhal. Genoten van je vakantie? Wij halen je op een duidelijk herkenbaar en veilig punt op de luchthaven, zoals de STA-balie op Schiphol.

Reis je alleen, samen, met een groep of met kinderen? Wij hebben altijd een passend voertuig voor je beschikbaar. Neem je zelf een Maxi-Cosi mee, dan bewaren wij jouw Maxi-Cosi tot je terug bent. Ben je minder mobiel dan is een van onze rolstoelbussen de beste optie.

We laten niets aan het toeval over. Je ontvangt bij de reservering direct jouw tarief, wel zo duidelijk! Daarbij krijg je ook de noodzakelijke reis- en contactinfo, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ben je er klaar voor, reserveer dan vandaag nog jouw VakantieTaxi!

Boek hier je VakantieTaxi

Boek nu je VakantieTaxi

Wij werken vanuit heel Midden-Nederland en brengen je veilig en comfortabel naar alle bekende luchthavens.

Wij weten wat de klant nodig heeft en doen niet alleen wat je vraagt, maar precies dát wat jouw reis net even comfortabeler maakt dan bij andere aanbieders.

Vlieg je vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam-The Hague Airport, wij staan voor je klaar.

24/7 beschikbaar
Online betalen
Professioneel en vertrouwd
Zeer scherpe tarieven