Vakantietaxi.nl

Rebranding Vakantietaxi

Na ruim 10 jaar is ons merk Vakantietaxi gemoderniseerd. Wij hebben achter de schermen samen met i-Aspect gewerkt aan onze rebranding.Vakantietaxi.nl is al meer dan een decennium een begrip onder vakantiereizigers in heel regio Utrecht. Ga je op vakantie en heb je een taxi nodig naar Schiphol, Rotterdam-The Hague of Eindhoven Airport, dan weet iedereen ons inmiddels te vinden. En daar zijn wij trots op! Met de rebranding van Vakantietaxi past de uitstraling van ons merk nog beter bij de beleving van ons taxivervoer; luxe, comfortabel en ontspannen reizen tegen een Vakantietaxiprijs! De rebranding past beter bij ons vernieuwde aanbod, waarbij jij nu zelf je voertuig kunt kiezen!

Met de taxi naar het vliegveld vanuit de Betuwe en Vijfheerenlanden

Ons werkgebied hebben wij uitgebreid naar Vijfheerenlanden, Culemborg en de Betuwe, zodat je ook vanuit Lexmond, Vianen, Hoef en Haag, Deil, Enspijk, Hagestein, Geldermalsen, Maurik en alle andere prachtige plaatsen in deze regio met de luxe van een volwaardig taxibedrijf kunt reizen naar het vliegveld.

Wel de luxe, niet de lasten

Met Vakantietaxi.nl ben je verzekerd van een luxe taxivoertuig. Onze 4-persoonsvoertuigen en onze 8-persoons taxibussen zijn allemaal luxe uitvoeringen en van alle gemakken voorzien. Zo ga jij ontspannen op vakantie tegen een Vakantietaxiprijs!

Je kunt al kiezen voor een sedan, station of taxibus, maar binnenkort voegen wij hier een extra variant aan toe. Wij blijven het product Vakantietaxi.nl continu ontwikkelen. Nu ein-de-lijk alles weer open gaat, we weer gaan trouwen op de mooiste Italiaanse en Caribische locaties, internationale offsite meetings kunnen houden in de buitenlucht, marathons mogen lopen in het buitenland en met de kids lekker naar de zon vliegen staat Vakantietaxi nog steeds voor je klaar.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan onze chauffeurs voor jou klaar; boek eenvoudig online en ga genieten! Bij terugkeer op Schiphol word je opgewacht bij de STA-balie. Jij meld je aan bij de host of hostess en de taxi komt voorrijden. Ideaal!

Zien wij je snel? Boek hier alvast jouw taxi en laat de voorpret maar beginnen!